خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری یک گردشگر به‌خاطر «سلام نازی»

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 05 بهمن 1400 - 12:53
یک گردشگر هلندی به دلیل ادای «سلام نازی» در لهستان دستگیر شد.
اردوگاه،سلام،آشويتس،گردشگر،لهستان،دستگير،پليس

یک گردشگر هلندی به دلیل ادای «سلام نازی» در لهستان دستگیر شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از سی ان ان، یک گردشگری هلندی پس از آن‌که در مقابل دروازه اردوگاه «آشویتس» نازی‌ها واقع در لهستان «سلام نازی‌» را اجرا کرد توسط پلیس دستگیر و جریمه شد.
بر اساس بیانیه‌ای که توسط پلیس در روز دوشنبه منتشر شده، این گردشگر که یک زن ۲۹ ساله است و روز یکشنبه دستگیر شد با اتهام ترویج «نازیسم» مواجه شده است.
به گفته پلیس این گردشگر هنگام ژست گرفتن برای ثبت عکسی در مقابل دروازه این اردوگاه مشهور «سلام نازی» را اجرا کرده است.
نگهبانان موزه «آشویتس» حرکت این زن را گزارش دادند و سپس این گردشگر دستگیر و به بازداشتگاه منتقل شد.
این زن در پاسخ به پلیس، اقدام خود را یک شوخی بی‌فکرانه توصیف کرده است.
بر اساس قوانین لهستان، حمایت از هرگونه نماد یا حرکت رژیم نازی‌ها می‌تواند تا دو سال حبس را در پی داشته باشد.
سخنگوی موزه «آشویتس» در بخشی از بیانیه‌ای که برای سی ان ان ارسال کرده نوشته است: «درحالی که سلام نازی در هیچ یک از مکان‌های عمومی نباید اجرا شود، استفاده از آن در اردوگاه سابق نازی‌ها غیرقابل پذیرش است.
این اقدام بی‌احترامی به تمام قربانیان این اردوگاه است.»
در ادامه این خبر آمده است: اردوگاه «آشویتس» در زمان اشغال لهستان توسط نازی‌ها تاسیس شد و به عنوان بزرگ‌ترین اردوگاه رژیم هیتلر مورد استفاده قرار گرفت.
بیش از ۱.۱ میلیون مرد، زن و کودک در این اردوگاه کشته شدند.
این اردوگاه اکنون به یک موزه و مکان یادبود تبدیل شده که بازدید از آن برای بازدیدکنندگان مجاز است.
به گزارش «یورونیوز»، در سال ۲۰۱۳ دو دانشجوی ترکیه‌ای به دلیل انجام «سلام نظامی» در خارج از دروازه‌های این اردوگاه، جریمه و به سپری کردن شش ماه حبس محکوم شدند.
انتهای پیام