خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خورشدی: مسئولان زنیت گفتند که تست کرونای آزمون مثبت است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 04 بهمن 1400 - 15:59
سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: سرپرست زنیت به ما اعلام کرده که این تیم ۲ روز قبل تست داده و جواب تست سردار آزمون مثبت شده است.
تست،تيم،ملي،زنيت،سرپرست

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز در خبر‌ها آمد که تست کرونای احمد نوراللهی و سردار آزمون مثبت شده است و به همین دلیل این ۲ بازیکن از اردوی تیم ملی کنار گذاشته شده اند.
به گفته سرپرست تیم ملی فعلا تست کرونای نوراللهی مثبت شده است و وضعیت سردار آرمون هنوز مشخص نیست و بعد از آمدن او به ایران تست مجدد گرفته خواهد شد.
مجتبی خورشیدی سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: من دقایقی قبل با آزمون صحبت کردم و او هم صدای سرپرست تیم زنیت را برای ما فرستاد.
سرپرست زنیت در این وویس متذکر شده بود که این تیم ۲ روز قبل تست داده و جواب تست سردار مثبت شده است.
قرار شد آرمون امروز بار دیگر تست کرونا دهد و ما منتظر جواب هستیم.
اگر تست او منفی باشد طبق قوانین فیفا باید به اردوی تیم ملی بیاید و در اختیار ما قرار بگیرد.
باشگاه زنیت مقداری نگران تشدید مصدومیت آزمون در صورت آمدن به ایران است، اما خود این بازیکن با مسئولان زنیت صحبت کرده و گفته است زیرنظر گروه پزشکی تیم ملی و فدراسیون فوتبال ایران هستم و کار درمانی‌ام را در تهران انجام می‌دهم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/