سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام بیش از ۱۳۰ گروه تبلیغ عمومی و ۱۸۰۰ مبلغ در ایام فاطمیه

مهر | دین و اندیشه | جمعه، 24 دی 1400 - 09:35
حجت الاسلام کریم زاد با اشاره به تقارن ایام فاطمیه امسال با هفته بصیرت و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: بدلیل این مناسبت‌ها فعالیت‌های گروه‌های تبلیغ حول محور بصیرت و مواسات بود.
تبليغ،بصيرت،عمومي،اعزام،مبلغان،حوزه،مواسات

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی کریم زاد سرپرست اداره اعزام مبلغان و گروه‌های تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعزام ۱۳۲ گروه تبلیغ عمومی و ۱۷۰۰ مبلغ طی ایام فاطمیه و هفته بصیرت به نقاط مختلف کشور خبرداد.
حجت الاسلام کریم زاد با اشاره به تقارن ایام فاطمیه امسال با هفته بصیرت و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: بدلیل این مناسبت‌ها برنامه‌ها و فعالیت‌های گروه‌های تبلیغ عمومی حول محور مباحث بصیرت فاطمی و مواسات و همدلی در سیره شهدا بود.
وی در ادامه افزود: در راستای تلاش در جهت رفع آسیب‌های احصا شده هر منطقه که پیش از اعزام مدیران گروه‌های تبلیغی نسبت به آن مطلع بودند بیش از ۱۳۰ گروه تبلیغ عمومی و ۱۷۰۰ مبلغ از حوزه علمیه قم با رویکرد تبیین معارف فاطمی و بصیرت افزایی در نقاط مختلف کشور مشغول فعالیت مقدس تبلیغ شدند.
سرپرست اداره اعزام مبلغان و گروه‌های تبلیغ عمومی بیان کرد: مبلغان با محور وحدت و مواسات تلاش می‌کنند که تا فعالیت‌های آنها منجر به افزایش بصیرت در حوزه معارف قرآن و اهل بیت (ع) شود.