خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان یکی از عوامل ترور دانشمند فلسطینی به همکاری با موساد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 19 دی 1400 - 15:17
وزارت داخلی و امنیت ملی در غزه اعلام کرد یکی از بازداشت شدگان در پرونده ترور "فادی البطش"، دانشمند فلسطینی که ۲۱ آوریل ۲۰۱۸ در مالزی ترور شد، به مشارکت با موساد اعتراف کرد.
ترور،فادي،البطش،موساد

وزارت داخلی و امنیت ملی در غزه اعلام کرد یکی از بازداشت شدگان در پرونده ترور "فادی البطش"، دانشمند فلسطینی که ۲۱ آوریل ۲۰۱۸ در مالزی ترور شد، به مشارکت با موساد اعتراف کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، ایاد البزم، سخنگوی وزارت داخلی و امنیت ملی در غزه اعلام کرد: در راستای پیگیری حادثه ترور شهید فادی البطش، دانشمند فلسطینی توسط دستگاه‌های امنیتی، یکی از بازداشت شدگان اذعان کرد که در این عملیات دست دارد و از سوی دستگاه موساد اسرائیل به این عملیات مکلف شده بود.
فادی البطش ۲۱ آوریل ۲۰۱۸ در مالزی توسط عوامل ناشناس ترور شد که بعدا مشخص شد موساد در این عملیات دست داشته است.
وی تأکید کرد که تحقیقات درباره این پرونده درحال تکمیل شدن است.
انتهای پیام