خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتباط "جِن سرخ" و اسماعیلی تکذیب شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 08 دی 1400 - 19:06
یکی از مدیران باشگاه الاهلی مصر شایعه مذاکره جن سرخ و اسماعیلی را تکذیب کرد.
نجيب،شكري،باشگاه،تيم،الاهلي،اسماعيلي

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الخلیج یکی از مطبوعاتی مصر امیر توفیق، مدیر قرارداد‌های باشگاه الاهلی مصر اخبار مربوط مذاکره جن سرخ با شکری نجیب را تکذیب کرد.
شکری نجیب یک مهاجم است که برای تیم اسماعیلی بازی می‌کند.
امیر توفیق گفت: شکری نجیب بازیکن شایسته و خوبی است، اما وارد کادر و تیم الاهلی نشده است، علاوه بر این پس از درگیری نجیب با همکارش احمد عید در جریان تمرینات دراویش یحیی الکومی رئیس هیئت مدیره باشگاه اسماعیلیه تصمیم گرفت او را برای تحقیقات معرفی کند.
سرمربی آژانتینی اسماعیلی خوان براون در جریان یک بحث بازیکنان را از تمرین اخراج کرده بود و در نهایت مشخص شد شکری نجیب مقصر این اتفاق بوده لذا قرار شد شورای تیم مجازات سنگینی برای شکری نجیب در نظر بگیرند و اورا پس از اتفاقات بازی پیمانکاران با کسر ۲۵۰ هزار پوند از حقوق مالی اش مجازات کردند.
بیشتر بخوانید:
فغانی قاضی نیمه نهایی جام ملت‌های عرب
انتهای پیام/