خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قالیباف: خداباوری و مردم باوری دو رکن پیشرفت انقلاب اسلامی است

ایسنا | برگزیده، سیاسی | چهارشنبه، 08 دی 1400 - 08:54
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مردم در ۹ دی ثابت کردند که خداباوری و مردم باوری دو رکن اصل بقا و پیشرفت انقلاب اسلامی در دهه های اخیر بوده است.
اسلامي،انقلاب،خداباوري

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مردم در ۹ دی ثابت کردند که خداباوری و مردم باوری دو رکن اصل بقا و پیشرفت انقلاب اسلامی در دهه های اخیر بوده است.
به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت نهم دی ماه بیان کرد: در آن روز پرافتخار در تاریخ انقلاب اسلامی، وقتی مردم دیدند که آرمان های انقلاب اسلامی، ارزش های والای اسلام و امنیت و آرامش کشور به خطر افتاده است، با تمام توان به میدان آمدند و بار دیگر ثابت کردند که خداباوری و مردم باوری دو رکن اصل بقا و پیشرفت انقلاب اسلامی در دهه های اخیر بوده است.
ادامه دارد...