خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه: موضوع استخدام شوراهای حل اختلاف در دست پیگیری است- اخبار زنجان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 19:31
گروه استان‌ها - رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه با تاکید بر اینکه قوه قضاییه به همراه مجلس مصمم به حل مشکلات شوراهای حل اختلاف است، گفت: موضوع استخدام شوراهای حل اختلاف را به جدیت پیگیری می‌کنیم.
اختلاف،استان،صلح،سازش،شوراي،زنجان،قضاييه،دادگستري،قوه،مركز،ع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان زنجان، حجت الاسلام هادی صادقی در همایش شورای حل اختلاف استان زنجان اظهار داشت: اقدامات بسیار خوبی در استان انجام شده که همه این اقدامات قابل تقدیر است.
وی در خطاب به اعضای شورای حل اختلاف استان افزود: شما عزیزان به‌ عنوان بزرگان ممتاز دستگاه قضایی به حساب می‌آیید؛ به دلیل اینکه کاری که شما انجام می دهید و صلح و سازشی که بین اصحاب پرونده می‌کنید کار اولیا و انبیاء است؛ باید به خود ببالید که در این مسیر قرار گرفته‌اید.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به وضعیت استخدامی اعضای شورای حل اختلاف گفت: مشکلاتی در حوزه استخدامی شما عزیزان وجود دارد اما تمام تلاش و کوشش در مرکز این است که با رایزنی بین مجلس و قوه قضاییه به‌صورت قانونی این مشکلات را حل کنیم.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به افزایش پرداختی‌ها در شورای حل اختلاف گفت: از لحظه ای که آمده ایم پاداش‌ها را بیش از 3 برابر افزایش داده ایم چون ما به وضعیت و حجم کار شما عزیزان واقف هستیم و تمام تلاش خود را برای افزایش این مقدار به تناسب وضعیت تورم بکار بسته ایم.
وی اظهار کرد: زحمات و تلاش‌های اعضای شورای حل اختلاف بایستی در پرونده ها آن هم با ایجاد صلح و سازش تجلی پیدا کند.
سیاست ریاست قوه قضاییه و مرکز توسعه حل اختلاف ایجاد صلح و سازش در پرونده‌ها است که بایستی در این مسیر حرکت کنیم.
وی به نقش موسسات داوری و میان‌جیگری اشاره کرد و افزود: دستگاه قضایی از موسسات داوری و میان‌جیگری حمایت می‌کند.
داوران و میان‌جیگران در امر صلح و سازش بایستی بیش از پیش فعالیت کنند و خروجی کار آن‌ها توام با صلح و سازش در پرونده‌ها باشد.
در ادامه حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی رئیس‌کل دادگستری استان زنجان اظهار داشت: از ارواح مقدسه مدد بگیریم و در این مسیر باشیم و در این مسیر حرکت کنیم و از سرمشق ها بهره بگیریم که هم اجر معنوی و هم اجر اخروی دارد.
وی افزود: توفیقات بسیار خوبی در شوراهای حل اختلاف استان حاصل شده که همه این توفیقات حاصل زحمات و تلاش‌های شما عزیزان که در صف و خط مقدم هستید می باشد.
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان اظهار کرد: مهمترین وظیفه‌ای که ما داریم و تاکیدی که هم ریاست قوه قضاییه و هم رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه دارند بر صلح و سازش می باشد اما مهمتر از اینها این است که تفکر صلح و سازش را در جامعه حاکم کنیم که این بالاترین ثواب و اجر را دارد.
وی افزود: ما به همه مسائل و مشکلات شما واقف هستیم و تمام تلاش و کوشش چه در استان و چه در مرکز برای حل این مسائل و مشکلات است.
رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: بار سنگینی از کار دستگاه قضایی بر دوش شوراهای حل اختلاف است .
تقریباً یک سوم پرونده های دادگستری در شورای حل اختلاف رسیدگی می‌شود که این کار بزرگی است.
انتهای پیام/ ع