خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه تقابل آلمان با روسیه؛ قطع پخش راشا تودی در «یوتل‌ست»

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 دی 1400 - 13:54
«راشا تودی» روز چهارشنبه (امروز) خبر داد، با فشارهای آلمان شرکت ماهواره‌ای «یوتل‌ست» پخش شبکه تلویزیونی جدید راشا تودی آلمانی را قطع کرد.<br/>
راشا،تودي،آلماني،شبكه،آلمان،يوتيوب،برلين،غيرقانوني

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به رغم برخی خوشبینی‌ها درباره تقویت روابط آلمان و روسیه با پایان یافتن ایجاد خط لوله «نورد استریم ۲»، فشار برلین برای توقف پخش شبکه راشا تودی در آلمان خبرساز شد.
بنا بر گزارش شبکه «راشا تودی»، اپراتور شرکت ماهواره‌ای «یوتل‌ست 9‌بی» تحت فشارهای برلین پخش شبکه تلویزیونی ۲۴ ساعته راشاتودی آلمانی را متوقف کرد.
راشا تودی خبر داد، سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه‌ای آلمان مستقر در برلین (MABB) که یکی از 14 نهاد مسئول دولتی فدرال این کشور است، شرکت ماهواره‌ای «یوتل‌ست ۹‌بی» را مجبور کرد که پخش راشا تودی آلمانی را متوقف کند.
راشا تودی این اقدام نهاد فدرال آلمانی را «غیرقانونی» خواند و افزود: «از نظر ما این فشار غیرقانونی است و مطمئن هستیم که این اقدام توسط دادگاه جبران خواهد شد.
ما به دنبال تمام راه‌حل‌های ممکن علیه نهاد تنظیم‌کننده آلمانی (سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه‌ای آلمان) خواهیم بود و مخاطبان ما می‌توانند همچنان به محتوای ما در چندین پلتفرم و آنلاین دسترسی داشته باشند».
این رسانه دولتی روسیه ابراز امیدواری کرد که شکایت به دادگاه باعث لغو این اقدام غیرقانونی بشود و مشتریان و مخاطبان یوتل ست بار دیگر برنامه‌های راشا تودی را در دسترس خواهند داشت.
شبکه راشا تودی آلمان هفته گذشته از استودیوی خود در مسکو آغاز به پخش برنامه‌های خود کرد
هفته گذشته چند ساعت بعد از آغاز به کار این شبکه، شرکت یوتیوب صفحه راشا تودی آلمانی را از یوتیویب حذف کرد.
دو کانال وابسته به شبکه راشا تودی آلمانی در ماه سپتامبر از یوتیوب حذف شده بودند.
یوتیوب دلیل کار خود را نقض مقررات خوانده بود.
انتهای پیام/م