خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نبرد خودرو‌های پورشه و لامبورگینی در یک مسابقه +ویدئو

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 14:24
یک ویدئو که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد که ۲ خودرو از لامبورگینی و پورشه، یک مسابقه درگ را برگزار کردند.
لامبورگيني،خودروي،پورشه،موتور،شركت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از موتور وان، به نظر شما آیا یک لامبورگینی هوراکان STO می‌تواند پورشه ۹۱۱ GT۲ RS را در یک مسابقه درگ شکست دهد؟
خودروی لامبورگینی هوراکان STO جدیدترین نسخه هوراکان است که در نمایندگی‌های فروش این شرکت عرضه می‌شود و از سوی لامبورگینی اعلام شده که بهترین هوراکان تا کنون است.
خودروی لامبورگینی هوراکان STO مجهز به یک موتور ۵.۲ لیتری V۱۰ است که ۶۳۰ اسب بخار قدرت (۴۶۹ کیلووات) و ۴۱۷ پوند فوت (۵۶۵ نیوتن متر) گشتاور تولید می‌کند و V۱۰ را به یک گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه متصل می‌کند.
در مقایسه با STO، ظاهر پورشه ۹۱۱ GT۲ RS ممکن است کمی آرام به نظر برسد، اما نباید از روی ظاهر قضاوت کرد.
قدرت خودروی GT۲ RS از یک موتور توربو دوقلو ۳.۸ لیتری تامین می‌شود که ۶۹۱ اسب بخار نیرو (۵۱۵ کیلووات) و ۵۵۳ پوند فوت (۷۵۰ نیوتن متر) گشتاور تولید می‌کند.
اما به نظر شما نتیجه این رقابت چه خواهد شد؟
ویدئوی مربوطه نشان می‌دهد که خودروی شرکت پورشه بر خودروی شرکت لامبورگینی غلبه کرد و زودتر به خط پایان رسید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/