خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتباط محققان و فن‌آوران با بدنه اجرایی و خط مقدم تولید ضعیف است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 18 آذر 1400 - 08:54
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان گفت: ارتباط بین محققان و فن‌آوران با بدنه اجرایی و خط مقدم تولید کم بوده و ساختاری نیست.
رقم،صبا،ديم،زنجان،گندم،فناوري

ایسنا/زنجان مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان گفت: ارتباط بین محققان و فن‌آوران با بدنه اجرایی و خط مقدم تولید کم بوده و ساختاری نیست.
جلال صبا در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‌بازار زنجان در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با طرح اصلاح و معرفی چهار رقم جدید گندم دیم، اظهار کرد: ۱۸ سال برای دست‌یابی به ارقام گندم دیم تلاش شده بود که به صورت رسمی در سطح ملی معرفی و نام‌گذاری شدند.
وی در رابطه با نام‌های چهار رقم گندم دیم، افزود: رقم پانیذ، رقم صبا یک، رقم صبا ۲ و رقم صبا ۳ نام‌گذاری شدند.
فن‌آور برتر در رابطه با تکثیر چهار رقم گندم دیم، گفت: هم اکنون در حال تکثیر آنان هستیم و تلاش می‌کنیم باعث افزایش محصول کشاورزان در شرایط بارش کمتر و تنش خشکی باشیم.
صبا با بیان اینکه باید پژوهش و فناوری از یکدیگر جدا کنیم، اظهار کرد: در حال حاضر بسیار نیاز به فناوری داریم، هر چند که پژوهش نیز جایگاه خود را دارد و باید بدون توقف به مسیر خود ادامه دهد.
وی با بیان اینکه نتایج پژوهش‌ در رشته‌های کشاورزی را زودتر می‌توانیم مشاهده کنیم، افزود: با توجه به کاهش میزان بارندگی‌ها و تغییرات اقلیمی، تمرکز خود را بر روی افزایش محصول در تنش خشکی و بارندگی کم، گذاشته‌ایم.
این مسئول با بیان اینکه ارتباط بین محققان و فن‌آوران با بدنه اجرایی و خط مقدم تولید کم بوده و ساختاری نیست، تصریح کرد: در مرکز نوآوری دانشگاه زنجان تلاش می‌شود فاصله بین محققان و فن‌آوران با بدنه اجرایی کاهش پیدا کند.
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان خاطرنشان کرد: همه مشکلات کشاورزان از جنس پژوهش و فناوری نیست که بخواهد حل شود، بلکه مشکلات بیشتر در زمینه هزینه‌ها و موارد اجرایی است.
انتهای پیام