خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرمت بازار تاریخی در بلاد شاپور دهدشت آغاز شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 آذر 1400 - 01:24
یاسوج- معاون میراث‌ فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرمت بازار تاریخی در بلاد شاپور دهدشت آغاز شد و در این دوره ۱۱ حجره از بازار تاریخی بلاد شاپور مرمت و ساماندهی می‌شود.
تاريخي،بافت،دهدشت،مرمت،آواربرداري

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم دادی نژاد افزود: این بازار تاریخی بعد از مرمت باهدف ایجاد اشتغال‌زایی برای مردم و رونق صنعت گردشگری در شهرستان کهگیلویه به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار می‌شود.
وی بیان داشت: اقدامات خوبی برای ساماندهی بافت تاریخی دهدشت انجام‌شده و احیای مسجد تاریخی مورک، واگذاری مجموعه کاروانسرا به بخش خصوصی، مرمت خانه تاریخی کهزادی و اجرای شش برج نوری در بافت تاریخی ازجمله اقدامات صورت گرفته در این بافت است.
دادی نژاد تصریح کرد: کاوش و آواربرداری ارگ بافت تاریخی، کاوش و آواربرداری گذر پشت کاروانسرا، احداث پارک مسجد ابوذر مرمت حجره‌های کاروانسرا، مرمت حجره‌های امامزاده جابر (ع)، سم‌پاشی مجموعه بلاد شاپور و تدوین و آماده‌سازی ثبت جهانی شهر تاریخی دهدشت از دیگر اقدامات انجام‌شده برای سامان‌دهی بافت تاریخی دهدشت است.
وی افزود: بافت قدیمی بلاد شاپور با ۳۷ هکتار وسعت یکی از بزرگ‌ترین بافت‌های تاریخی کشور است و برای سامان‌دهی، احیا، ترمیم و آواربرداری بافت تاریخی شهر دهدشت ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است