خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پالمیراس قهرمان کوپا لیبرتادورس شد

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 12:11
پالمیراس با شکست فلامینگو برای دومین سال متوالی قهرمان کوپا لیبرتادورس شد.
پالميراس،ليبرتادورس،فلامينگو،جام،كوپا

پالمیراس با شکست فلامینگو برای دومین سال متوالی قهرمان کوپا لیبرتادورس شد.
به گزارش ایسنا، فینال رقابت‌های جام باشگاه‌های آمریکای جنوبی موسوم به جام لیبرتادورس، بامداد امروز (یک‌شنبه) میان تیم‌های برزیلی پالمیراس و فلامینگو برگزار شد که این بازی با پیروزی ۲ بر یک پالمیراس به پایان رسید.
برای پالمیراس در این دیدار رافائل ویگا و دیورسون، موفق به گلزنی شدند و تک گل فلامینگو را گابریل باربوسا (گابی گل) به ثمر رساند.
پالمیراس با این قهرمانی، سومین قهرمانی خود را در رقابت‌های کوپا لیبرتادورس کسب کرد و جواز حضور در جام باشگاه‌های جهان را نیز کسب کرد که در کشور امارات برگزار می‌شود.
چلسی انگلیس، الهلال عربستان، الاهلی مصر، مونتری مکزیک و اوکلند نیوزیلند و الجزیره امارات به عنوان میزبان مسابقات پیش از این حضور خودشان را در این رقابت‌ها قطعی کرده بودند.
قرعه‌کشی این رقابت‌ها فردا انجام می‌شود.
انتهای پیام