خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین آب شرب مورد نیاز عشایر لرستان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 28 آبان 1400 - 10:13
مدیرکل امور عشایری لرستان، گفت: در راستای طرح ارائه خدمات به عشایر کوچنده و جهت تسهیل در امرار معاش و خدمت به این قشر مولد، آب مورد نیاز آن‌ها تأمین می‌شود.
عشاير،لرستان،آب،تانكر،ليتري،شرب،دامي،نهاده،قشر

ایسنا/لرستان مدیرکل امور عشایری لرستان، گفت: در راستای طرح ارائه خدمات به عشایر کوچنده و جهت تسهیل در امرار معاش و خدمت به این قشر مولد، آب مورد نیاز آن‌ها تأمین می‌شود.
سیدضیاء موسوی‌نیا اظهار کرد: این اقدام در راستای طرح ارائه خدمات به عشایر کوچنده و جهت تسهیل در امرار معاش و خدمت به این قشر مولد صورت گرفته و با توجه به خشکسالی سال‌های اخیر و آثار آن بر زندگی عشایر، جانمایی تانکرها بر حسب تقاضای این قشر انجام شده‌است.
وی گفت: هم‌اکنون در مناطق قشلاقی عشایر استان تعداد هشت دستگاه کامیون مجهز به تانکر ۱۲ هزار لیتری به طور شبانه روزی مشغول حمل آب شرب برای عشایر هستند.
موسوی‌نیا ادامه داد: همچنین ۴۵۰ تانکر ۲۰۰۰ لیتری چرخدار و ۱۰۰ تانکر ۵۰۰ لیتری ثابت به صورت رایگان در اختیار عشایر لرستان قرار داده شد تا از ذخیره آن‌ها برای آب شرب استفاده کنند.
مدیرکل امور عشایر لرستان، گفت: استمرار زندگی کوچندگی، ارتقای میزان رفاه و برخورداری از امکانات و خدمات به منظور ایجاد عدالت در جامعه، افزایش میزان تولید و کاهش ضایعات در جامعه عشایری لرستان همواره مورد تأکید امور عشایر استان بوده است.
وی ادامه داد: علاوه‌بر تأمین آب شرب مورد نیاز عشایر لرستان، قسمتی از نهاده دامی مورد نیاز آنان همزمان با کوچ به قشلاق، در انبارهای بزرگ و چند منظوره واقع در قلعه رزه از توابع بخش الوار گرمسیر و سراب حمام شهرستان پلدختر ذخیره شده تا عشایر برای تحویل سهمیه نهاده دامی خود متحمل هزینه‌های حمل بار نشوند.
موسوی‌نیا افزود: عشایر لرستان علاوه‌بر تعلیف بیش‌از ۶۰ درصد دام خود در مراتع استان، سالانه نیازمند ۱۰۰ هزار تن نهاده دامی به صورت تعلیف دستی هستند که دولت ۳۰ درصد این میزان را تأمین می‌کند و مابقی آن برعهده خود عشایر است.
انتهای پیام