خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فینالیست های تنیس زنان اپن استرالیا مشخص شدند

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 04 بهمن 1397 - 16:16
نائومی اوساکا و پترا ویتووا با پیروزی برابر حریفانشان به فینال تنیس زنان اپن استرالیا صعود کردند.
ست،اپن،تنيس،اوساكا،گرند

نائومی اوساکا و پترا ویتووا با پیروزی برابر حریفانشان به فینال تنیس زنان اپن استرالیا صعود کردند.
به گزارش ایسنا، در یازدهمین روز تنیس اپن استرالیا دیدار های نیمه نهایی بانوان برگزار شد و دو فینالیست نخستین گرند اسلم سال مشخص شدند.
در اولین بازی پترا ویتووا از جمهوری چک برابر رز کالینز آمریکایی قرار گرفت و ۲ بر صفر پیروز شد.
تنیسور اهل چک در ست نخست به سختی حریف خود را با نتیجه ۷ بر ۶ شکست داد اما در ست دوم ۶ بر صفر پیروز شد و به فینال صعود کرد.
همچنین در دیگر بازی نیمه نهایی، نائومی اوساکا ژاپنی به مصاف کارولینا پلیسکووا دیگر تنیس باز جمهوری چک رفت و با پیروزی ۲ بر یک راهی فینال شد.
تنیسور ژاپنی که آخرین گرند اسلم سال ۲۰۱۸ را در اپن آمریکا به دست آورده بود در ست نخست ۶ بر ۲ پیروز شد.
ست دوم را پلیسکووا با نتیجه ۶ بر ۴ به نفع خود به پایان رساند اما ست سوم با پیروزی ۶ بر ۴ اوساکا پایان یافت تا او فرصت داشته باشد دومین گرند اسلم خود را به دست آورد.
دیدار نهایی تنیس اپن استرالیا در بخش بانوان شنبه برگزار می شد.
انتهای پیام