خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۱۱ محقق دانشگاه علوم پزشکی بابل در لیست دو درصد برتر دانشمندان جهانی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 15 آبان 1400 - 15:54
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل از حضور ۱۱ محقق دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان در لیست دو درصد برتر دانشمندان جهانی در رتبه بندی دانشگاه استنفورد خبر داد.
مقالات،دانشمندان،دانشگاه،پزشكي،علوم

ایسنا/مازندران معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل از حضور ۱۱ محقق دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان در لیست دو درصد برتر دانشمندان جهانی در رتبه بندی دانشگاه استنفورد خبر داد.
رضا قدیمی گفت : بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شد، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزه‌های مختلف علمی مشخص و در اکتبر ۲۰۲۱ در مجله PLOS به چاپ رسید که در آن نام ۱۱ عضو هیات علمی و محقق از دانشگاه‌ علوم پزشکی بابل مشاهده می‌شود.
وی گفت: در این فهرست، پارامترهای متعددی بر روی مقالات منتشره در پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰ میلادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که از جمله آن می‌توان به تعداد مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات شامل یا بدون خوداستنادی نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود، رنکینگ دانشمندان در حوزه‌های تخصصی و معرفی حوزه تخصصی نویسندگان، اشاره کرد.
انتهای پیام