خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الکاظمی: عراق در مسیر درستی قرار دارد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 10 آبان 1400 - 11:53
نخست وزیر عراق تاکید کرد که کشورش در مسیر درستی قدم برمی‌دارد و برنامه‌های بلندمدتی برای ساخت و ساز و بازسازی عراق وجود دارد.
عراق،وزير،بلندمدتي

نخست وزیر عراق تاکید کرد که کشورش در مسیر درستی قدم برمی‌دارد و برنامه‌های بلندمدتی برای ساخت و ساز و بازسازی عراق وجود دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق خاطرنشان کرد، شهروندان عراقی برابرند و حقوق و وظایف یکسانی دارند.
وی در ادامه افزود، به رغم شرایط سخت پیش روی عراق، این کشور در کنار شهروندان خود قوی باقی خواهد ماند.
نخست وزیر عراق همچنین تصریح کرد، عراق در مسیر درستی قدم برمی‌دارد و برنامه‌های بلندمدتی برای ساخت و ساز و بازسازی عراق وجود دارد.
انتهای پیام