خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دریافت هزینه نگهداری از متقاضیان مسکن مهری که مراجعه نکنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 19:17
رباط کریم- معاون وزیر راه و شهرسازی از دریافت هزینه نگهداری از متقاضیان مسکن مهری که برای دریافت واحدهای آماده خود مراجعه نکنند،خبر داد.
پرند،متقاضيان،دريافت،شركت،واحدهايشان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب‌الله طاهرخانی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح پروژه‌های شهر جدید پرند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سعی می‌کنیم در فرآیند تحویل و فروش اقساطی واحدهای مسکن مهر سرعت عمل به خرج دهیم، گفت: تمام تلاشمان را به کار می‌گیریم، تا متقاضیان سریع‌تر در واحدهایشان مستقر شوند، اما بعضی از متقاضیان برای دریافت واحدهایشان مراجعه نمی‌کنند.
وی از دریافت هزینه نگهداری واحدهای آماده تحویل در صورت عدم مراجعه متقاضیان خبر داد و گفت: این هزینه بر اساس نظریه کارشناسی دریافت می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی دوخطه کردن راه‌آهن تهران- پرند را یکی از اهداف شرکت عمران پرند خواند و افزود: طبق توافقاتی که با شرکت مترو تهران انجام‌شده است، می‌بایست، ۱۷۴ میلیارد تومان از پروژه مترو پرند توسط شرکت عمران پرداخت شود.
طاهرخانی گفت: آزادراه آبیک- چرمشهر نیز از جنوب پرند عبور خواهد کرد و بدین ترتیب دسترسی‌های آزادراهی این شهر جدید به ۴ افزایش پیدا می‌کند.