خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنترل بخش‌هایی از فرودگاه طرابلس به دست دولت وفاق ملی افتاد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 03:51
خبرگزاری آناتولی گزارش داد نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی، کنترل بخش بزرگی از فرودگاه طرابلس، پایتخت این کشور را به دست گرفتند.
فرودگاه،طرابلس،كنترل،مناطق،خليفه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از آناتولی، نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی، کنترل بخش بزرگی از فرودگاه طرابلس، پایتخت این کشور را به دست گرفتند.
مصطفی المجعی، سخنگوی رسانه‌ای عملیات «آتشفشان خشم» گفت: «این نیرو‌ها روز دوشنبه از سه محور به سوی فرودگاه طرابلس حرکت کردند و توانستند بخش بزرگی از این فرودگاه را به کنترل خود درآورند.»
وی افزود: «با توجه به کنترل نیرو‌های ما بر تمامی مناطق اطراف فرودگا، نیرو‌های ژنرال خلیفه حفتر در حال حاضر تحت محاصره هستند.»
المجعی یادآورشد که مهمترین موفقیت عملیات مذکور این است که خطر اصابت موشک به مناطق مسکونی را دور کرده و این مناطق در حال حاضر امن شده است.
پیش از این شبکه تلویزیونی الحدث به نقل از خبرنگار خود از وقوع درگیری‌های شدید بین نیرو‌های خلیفه حفتر و نیرو‌های دولت وفاق ملی لیبی در اطراف فرودگاه بین المللی طرابلس پایتخت این کشور خبر داده بود.
انتهای پیام/