خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوشه‌های صادراتی، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد گلستان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 خرداد 1405 - 07:00
استاندار گلستان گفت: فعال‌سازی خوشه‌های صادراتی و نقش‌آفرینی بیشتر اتاق بازرگانی و اتاق اصناف می‌تواند زمینه‌ساز افزایش صادرات و بهره‌گیری بهتر از توانمندی‌های کشاورزی گلستان باشد.
گلستان،صادراتي،صادرات،استان،توليد،اقتصادي

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر طهماسبی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان گلستان از مزیت‌های فراوانی در حوزه تولید و صادرات برخوردار است و خوشه‌های صادراتی می‌توانند نقش مهمی در بهره‌برداری هرچه بهتر از این ظرفیت‌ها ایفا کنند.
برای دستیابی به این هدف، لازم است اتاق بازرگانی و اتاق اصناف با جدیت بیشتری وارد میدان شوند و زمینه تقویت زنجیره‌های صادراتی را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه گلستان یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور به شمار می‌رود، افزود: در این استان بیش از ۷۲ نوع محصول کشاورزی تولید می‌شود و در تولید برخی از این محصولات، گلستان رتبه‌های اول تا سوم کشور را در اختیار دارد که این ظرفیت می‌تواند پشتوانه‌ای مهم برای توسعه صادرات باشد.
استاندار گلستان ادامه داد: استفاده هدفمند از خوشه‌های صادراتی، ضمن افزایش ارزش افزوده محصولات تولیدی، زمینه حضور پررنگ‌تر تولیدکنندگان استان در بازارهای هدف را فراهم خواهد کرد و به رونق اقتصادی و ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال منجر می‌شود.
طهماسبی با اشاره به حمایت‌های دولت از بخش تولید و صادرات اظهار کرد: در شرایط کنونی، دولت نیز مشوق‌ها و تسهیلاتی را برای تقویت فعالیت‌های اقتصادی و صادراتی در نظر گرفته است و باید از این فرصت به بهترین شکل ممکن بهره برد.
وی تأکید کرد: با هم‌افزایی بخش‌های مختلف اقتصادی، فعالان بخش خصوصی و تشکل‌های تخصصی، می‌توان ظرفیت‌های موجود در استان را به فرصت‌های پایدار اقتصادی تبدیل کرد و جایگاه گلستان را در عرصه صادرات بیش از پیش ارتقا داد.