از سرگیری حرکت اتوبوسها بین تاجیکستان و ازبکستان
پس از شیوع کرونا و وقفه در حرکت اتوبوسها بین ازبکستان و تاجیکستان از امروز حرکت اتوبوسها بین دو کشور از سر گرفته شد.
پس از شیوع کرونا و وقفه در حرکت اتوبوسها بین ازبکستان و تاجیکستان از امروز حرکت اتوبوسها بین دو کشور از سر گرفته شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، از امروز حرکت اتوبوسها بین تاجیکستان و ازبکستان از سر گرفته شد.
«انور غیاثوف» نماینده شرکت حمل و نقل «آسیای اکسپرس» گفت که انجام حرکت اتوبوس در مسیر «خجند-تاشکند-خجند» در یک روز یک دفعه در نظر گرفته شده و به میزان افزایش تعداد مسافران به دو تا سه مورد مرتبه نیز در روز بیشتر خواهد رفت.
برای عبور از مرز، مسافران باید دارای گواهی واکسیناسیون علیه کووید -19 باشند و در صورت عدم وجود آن، باید آزمایش سریع انجام دهند.
هزینه سفر یک طرفه 100 «سامانی» (حدود 9 دلار) می باشد.
قابل ذکر است که تا همه گیری کرونا حرکت اتوبوسهای مسافری از شهرهای «دوشنبه»، «خجند» و «پنجکنت» تاجیکستان به شهرهای «تاشکند»، «سمرقند»، «فرغانه»، «دهنو» و «ترمذ» ازبکستان به طور منظم انجام میشد.
حرکت اتوبوسها و پروازهای منظم بین شهرهای ازبکستان و تاجیکستان در سال 1992 قطع شده بود و پس از وقفه 25 ساله در آوریل سال 2017 ارتباطات هوایی بین دو کشور برقرار شد.
در ماه مارس 2018 نیز رژیم ویزا بین تاجیکستان و ازبکستان لغو شد و شهروندان این دو کشور از اقامت 30 روزه در قلمرو یکدیگر برخوردارند.
انتهای پیام/ح