خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایتی از سید شهاب الدین واجدی سردبیر گروه عکس باشگاه خبرنگاران جوان درباره تصویر فرماندهان سپاه و حشد الشعبی در اتاق فکر عملیات آزادسازی بلد و سامرا

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 16:01
تصویری که برای نخستین بار از حضور فرماندهان سپاه و یکی از فرماندهان حشد الشعبی در اتاق فکر برای عملیات آزاد سازی بلد وسامرا منتشر شده است را مشاهده می کنید.
سپاه،عمليات،سامرا،بلد،فرمانده،آزادسازي،اتاق،پست،گروه،جعفري،خ ...

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید شهاب‌الدین واجدی، سردبیر گروه عکس باشگاه خبرنگاران جوان و عکاس گروه مستندسازی حاضر در مناطق جنگی عملیات آزادسازی بلد و سامرا در عراق با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود، به مناسبت انتصاب فرمانده جدید کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عکسی از سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده سابق سپاه در اتاق عملیات آزادسازی شهر بلد و سامرا را برای اولین بار منتشر کرد.
سردبیر گروه عکس باشگاه خبرنگاران جوان در ابتدای پست خود تأکید کرده بود که این پست مانند چند پست قبلی به دلیل مرتبط بودن با سپاه توسط اینستاگرام حذف خواهد شد که همین اتفاق هم رخ داد و این شبکه اجتماعی در ادامه اقدامات خصمانه خود علیه سپاه، پست اینستاگرامی واجدی را حذف کرد.
واجدی در اینستاگرام نوشت:
«بسم الله و هوالمصور؛
انتشار برای اولین بار!!!
توجه کنید؛ این پُست نیز مثل چندتای اخیر که گروهک دیکتاتوری اینستاگرام از صفحه من پاک کرده، پاک خواهد شد!
...
زمستان ۱۳۹۳، فرمانداری شهر بلد در نزدیکی سامرا، مرکز فرماندهی و قرارگاه نیروهای حشدالشعبی، اتاق نقشه عملیات آزادسازی بلد و سامرا؛ صدای انفجار خمپاره های داعش در اطراف مقر ما شنیده می شود؛ هنوز ابومریم هم در عزیزبلد شهید نشده است؛
...
عکاس و تصویربردارِ کنجکاو و گاهی فضول گروهِ مستندساز [خودم] با هزار و یک ترفند و شیطنت به بهانه ثبت تاریخ جنگ، همراه با دوربین کوچک گوپرو وارد اتاق جلسات سرّی و محرمانه می شود؛ غیر از حاج_قاسم_سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در سمت چپ، ابومهدی المهندس فرمانده نیروهای حشدالشعبی در سمت راست ایستاده، پشت او یکی از فرماندهان حزب_الله_لبنان و یکی از نیروهای برجسته اطلاعات سپاه در حال توضیح نقشه عملیات است؛ اما چرا به هر دری زدم تا وارد این جلسه سرّی شوم، چون #عزیز_جعفری فرمانده وقت کل سپاه پیش از عملیات آمده بود تا در جریان عملیات قرار بگیرد و برود تهران!
هنوز سه چهار فریمی با گوپرو ثبت نکرده ام که حاج قاسم چشمش به من می خورد و با تَشر و اَخم خاصش مرا به بیرون هدایت می کند...
و به بهانه پایان دوره مسئولیت سردار محمدعلی[عزیز]جعفری از فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به یاد این عکس و خاطره ثبتش افتادم.
خدا یار و یاورش...»
در ادامه تصویری را که برای نخستین بار از حضور سرلشکر جعفری در اتاق عملیات آزادسازی شهر بلد و سامرا منتشر شده است، مشاهده می‌کنید.
انتهای پیام/