خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده مجلس انگلیس با چاقو مورد حمله قرار گرفت

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 23 مهر 1400 - 17:13
منابع خبری انگلیس روز جمعه از حمله با سلاح سرد به دیوید امس نماینده مجلس این کشور خبر دادند.
چاقو،انگليس،امس،مهاجم،دستگير،انتشار

به گزارش مشرق از رسانه‌های انگلیس، مهاجم در حین ملاقات امس با اهالی حوزه انتخابیه‌اش در کلیسا، با چاقو وارد شده و چند ضربه به او می‌زند.
پلیس فردی را در ارتباط با این حادثه دستگیر کرده اما هنوز ارتباط او با مهاجم و انگیزه وی از این اقدام روشن نیست.
پلیس منطقه اسکس با انتشار پیامی در توئیتر، این طور نوشته است: ما حوالی ساعت ۱۲ و ۵ دقیقه پس از دریافت گزارش چاقو کشی در خیابان ایست‌وود در محل حاضر شدیم.
بلافاصله یک نفر دستگیر شد و ما به دنبال کسی دیگری نیستیم.
گزارش‌ها حاکیست که نیروهای امدادگر و آمبولانس در محل حادثه حضور دارند و آقای امس ۶۹ ساله مورد درمان قرار گرفته است.
اما وضعیت سلامتی او تا زمان انتشار این خبر روشن نیست.
دیوید امیس نماینده مجلس عوام از منطقه ساوت‌اند است که از گرایش‌های دست راستی برخوردار است.
پنج سال پیش هم خانم 'جو کاکس ' نماینده مجلس انگلیس بر اثر جراحت ناشی از حمله با چاقو و تیراندازی به قتل رسید.
او که در آستانه همه پرسی برگزیت از طرفداران ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا بود توسط یکی از عناصر گروه‌های راست افراطی مورد حمله قرار گرفت.