خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرزند شهید همدانی: به سفارش پدرم بدهکار انقلاب و مردم هستیم

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 15 مهر 1400 - 18:12
فرزند شهید همدانی گفت: سفارش همیشگی پدر به ما این بود که همواره بدهکار انقلاب و مردم باشیم.
همداني،شهيد،گيلان،همدان،فرزند،بدهكار

فرزند شهید همدانی گفت: سفارش همیشگی پدر به ما این بود که همواره بدهکار انقلاب و مردم باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، وهب همدانی عصر امروز در آیین بزرگداشت سالروز شهادت حاج حسین همدانی با بیان اینکه شهید همدانی علاقه خاصی به استان گیلان و رفقای شهیدش داشت اظهار کرد: ایشان در عملیات‎های مختلفی چون کربلای ۲ در کنار رزمندگان گیلان بود و حتی فرماندهانی را با خود به سوریه برد که آنها به خوبی درخشیدند.
وی با اشاره به اینکه شهید همدانی همواره خاطرات خوبی از استان گیلان برای ما تعریف می‌کرد افزود: مادر یکی از شهدای گیلان درخواستی از فرماندهان گیلان می‌خواهد که شهید همدانی را ببیند و شهید همدانی به آن روستا می‌رود و یک روز کنار مادر شهید می‌ماند.
فرزند شهید همدانی با بیان اینکه مردم گیلان و شهید همدانی همواره به یکدیگر ارادت داشتند تصریح کرد: وقتی حضرت آقا به منزل ما تشریف آوردند، عرض کردم که در تهران و همدان تشییع باشکوهی برگزار شد، حضرت آقا فرمودند که حق هم همین بود و هر جای دیگری می‌رفت همین حماسه رخ می‌داد.
وی ادامه داد: در ۱۳ شهر گیلان برنامه‌های ویژه‌ای برگزار شد و بسیاری از گیلانی‌ها در همدان برای تشییع پیکر شهید همدانی شرکت کردند.
همدانی با بیان اینکه پدر به ما سفارش کرده که بدهکار انقلاب و مردم باشید خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم فرزند خوبی برای آن شهید و ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.
انتهای پیام/۸۹۰۴۰/س