خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای یک رسانه کویتی: صدور روادید برای اتباع ایران محدود شد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 01 اردیبهشت 1398 - 16:00
برخی منابع کویتی از اعمال محدودیت این کشور در صدور روادید برای اتباع شش کشور از جمله ایران خبر دادند.
كشور،كويت،صدور،رواديد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، برخی منابع کویتی گزارش دادند که دولت این کشور دستوراتی به اداره گذرنامه و اقامت در خصوص صدور روادید برای اتباع شش کشور از جمله ایران صادر کرده است.
روزنامه کویتی «الأنباء» نوشت که دستوراتی به اداره اقامت استان‌های کویت درباره عدم صدور مجوز سفر برای اتباع شش کشور اعم از عراق، سوریه، یمن، ایران و بنگلادش، صادر کرده است.
دولت کویت در این ابلاغیه خود به اداره اقامت استان‌ها از آنها خواسته است که صدور روادید برای اتباع شش کشور مذکور تنها پس از ارسال درخواست‌ها به دفتر «خالد الجراح» معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور کویت و کسب موافقت وی، صورت خواهد گرفت و در صورت عدم موافقت الجراح با تقاضای صدور روادید افراد مخالفت خواهد شد.
طبق دستورات صادره، کارگران بنگلادشی که برای نخستین بار وارد کویت می‌شوند هم مشمول قانون مذکور خواهند شد.
انتهای پیام/ق