خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پکن: اتهام‌ها علیه مدیر هوآوی، کاملا ساختگی است

فارس | اقتصادی، بین‌الملل | شنبه، 03 مهر 1400 - 16:35
سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به آزادی «منگ وانژو» مدیر ارشد مالی شرکت «هوآوی» از کانادا اعلام کرد، اتهام‌های وارد شده به او درباره‌ نقض تحریم‌های ایران «کاملا ساختگی» است.<br/><br/>
كانادا،منگ،چين،ارشد،سخنگوي،وزارت،شركت،پكن

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به آزادی «منگ وانژو» مدیر ارشد مالی شرکت «هوآوی» از کانادا اعلام کرد، اتهام‌های وارد شده به او درباره‌ نقض تحریم‌های ایران «کاملا ساختگی» است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در اولین واکنش رسمی پکن به خبر آزادی منگ وانژو مدیر ارشد مالی شرکت هوآوی بعد از حدود سه سال بازداشت در کانادا به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران، سخنگوی وزارت خارجه چین در این باره اظهارنظر کرد.
بنا بر گزارش رسانه‌ها از قبیل خبرگزاری فرانسه، «هوا چونیینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین روز شنبه (امروز) اعلام کرد که اتهام‌های مطرح شده علیه منگ وانژو مدیر ارشد مالی شرکت هوآوی، «آزارگری و تحت تعقیب قرار دادن سیاسی» هستند.
اظهارنظر این مقام ارشد دولت چین در شرایطی مطرح شده که رسانه‌ها خبر دادند، منگ وانژو بعد از حدود سه سال از بازداشت در کانادا به درخواست آمریکا، صبح امروز آزاد شد و کانادا را به مقصد کشورش ترک کرد.
بامداد پانزدهم آذرماه سال ۱۳۹۷ بود که رسانه‌های بین‌المللی از بازداشت منگ وانژو که از اعضای هیئت رئیسه «هوآوِی» و دختر بنیانگذار این شرکت ارائه‌دهنده سرویس‌های ارتباطی است، خبر دادند.
کانادا بنا به درخواست مقام‌های آمریکایی این مدیر ارشد شرکت فناوری هوآوی را به اتهام نقض تحریم‌ها علیه ایران است، در فرودگاه ونکوور دستگیر کرد.
سخنگوی وزارت دادگستری کانادا در بیانیه‌ای گفته بود: «وانژو برای استرداد به آمریکا تحت پیگرد است».
مقام‌های دولت چین بارها ضمن رد اتهام‌ها و هشدار درباره استرداد او به آمریکا، از دولت کانادا خواسته بودند که این تبعه چینی را آزاد کند.
هوا چونیینگ سخنگوی وزارت خارجه چین روز شنبه (امروز) بار دیگر موضع پکن درباره این پرونده را اعلام کرد و گفت: «ادعای "تقلب" مطرح شده علیه منگ وانژو کاملاً ساختگی است».
اظهارنظر این مقام پکن درباره پرونده جنجالی منگ وانژو در شرایطی مطرح شده که طبق گزارش رسانه‌های غربی، آزادی او از کانادا بعد از توافق با دادستان‌های آمریکایی و موافقت پکن با آزادی دو کانادایی زندانی در چین انجام گرفته است (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/