خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای هزینه مراسم عید اموات ر۶ خانواده اردستانی به سیل زدگان

مهر | استان‌ها | جمعه، 30 فروردین 1398 - 15:54
اردستانا- امام جمعه اردستان گفت: بیش از ۶۰ خانواده اردستانی هزینه مراسم برات و عید اموات خود را برای سیل زدگان کشور اهدا کردند.
دهشيري،الاسلام،حجت،سپاه،آمريكا،روز،زدگان،سيل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهار داشت: جشن نیمه شعبان به نام امام زمان نباید با گناه همراه شود بلکه بتوانیم از آن شناخت کافی برداشت کنیم تا زمینه ظهور فراهم شود.
وی افزود: وظیفه همگان در عصر غیبت خیلی سنگین است و باید با اعمال و رفتار خود کاری انجام ندهیم که موجب تأخیر در ظهور حضرت مهدی شود.
امام جمعه اردستان با اشاره به روز سربازان گمنام گفت: اگر آنها نبودند مفاسد اجتماعی، اقتصادی و امنیتی به اوج خود می‌رسید.
حجت الاسلام دهشیری افزود: ریزش باران تقاضای خود انسان‌ها ست و خواستی است که از سوی خداوند اجابت شده که نباید ناشکری کرد و این از بی توجهی مسئولان است که نتو انسته اند آن را کنترل کنند.
وی ابراز داشت: اتحاد و جلوه‌های کمک به سیل زدگان از یک طرف موجب اتحاد شد و از طرفی دیگر رفتار و جنایت آمریکا هم برای همه مشخص شد.
حجت الاسلام دهشیری تصریح کرد: بیش از ۶۰ خانواده اردستانی هزینه مراسم برات و عید اموات خود را برای سیل زدگان کشور اهدا کردند.
وی با اشاره به روز دوم اردیبهشت روز تأسیس سپاه پاسداران افزود: همه مردم خود را با توجه به اقدامات آمریکا علیه سپاه سپاهی می‌دانند و از آن حمایت می‌کنند.
حجت الاسلام دهشیری گفت: آمریکایی‌ها در ۲۶ سال پیش گروهی بنام داودیه را در آمریکا سوزاندند آن‌وقت سپاه را تروریست می‌نامند.