خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زوجی که حتی پس از مرگ هم دستان یکدیگر را رها نکردند +عکس

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 26 شهریور 1400 - 02:00
پروتستان،يه،كاتوليك،همسرش،قسمت،دفنش

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی چاهنامه نوشت: مسیحیان کاتولیک و پروتستان سالها با هم تو جنگ های صلیبی جنگ میکردن.
سال ١٨۴٢ یک زن مسیحی کاتولیک با یه سرهنگ مسیحی پروتستان ازدواج میکنه که توی جامعه هلند اون دوره به این اتفاق روی خوشی نشون داده نمیشه.
بعد از ٣٨ سال زندگی مشترک تو سال ١٨٨٠ سرهنگ از دنیا میره و تو قبرستون پروتستان ها دفنش میکنن.
این آرامستان دوتا قسمت داره که به وسیله دیوار بلندی از هم جدا شدن،یه قسمت مختص کاتولیک ها و یه قسمت پروتستان ها!
اما خانم van Aefferden که میدونسته اجازه نمیدن کنار همسرش آقای J.W.C.
van Gorcum, in دفنش کنن تصمیم میگیره یه قبر تو نزدیک ترین جایی که همسرش رو دفن کردن بخره و سرانجام ٨ سال بعد به این شکل دست به دست همسرش تا ابد در کنار هم آروم میگیرن.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.