خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دورتموند دست پر استانبول را ترک کرد/ تازه‌وارد مولداویایی، شاختار را غافلگیرد

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 24 شهریور 1400 - 23:35
بازی‌های شب دوم از هفته نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی خارج از خانه بوروسیا دورتموند برابر بشیکتاش و برد خانگی نماینده مولداوی برابر شاختار دونتسک آغاز شد.
دقيقه،بازي،تيم،D،گروه،بشيكتاش،C

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه دیدارهای هفته اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و در دومین شب از این رقابت‌ها، امشب (چهارشنبه) از ساعت 21:15 به وقت تهران دو بازی همزمان برگزار شد که در مهمترین آنها از گروه C تیم فوتبال بوروسیا دورتموند میزبان خود بشیکتاش را با نتیجه 2 بر یک شکست داد.
جود بلینگهام در دقیقه 20 و ارلینگ هالند در دقیقه سوم وقت‌های تلف شده نیمه اول گل‌های تیم تحت هدایت مارکو رُز را در این بازی به ثمر رساندند، تیمی که نسبت به حریف خود عملکرد بهتر و موقعیت‌های گلزنی بهتر و خطرناک‌تری داشت.
فرانسیسکو مونترو روی سانتر میرالم پیانیچ در دقیقه چهارم وقت‌های تلف شده نیمه دوم یکی از گل‌های خورده را برای بشیکتاش جبران کرد اما این گل باعث نشد که دورتموند تمام امتیازات این بازی را نگیرد.
در گروه D اما نتیجه‌ای غیرمنتظره رقم خورد و نماینده تازه وارد کشور مولداوی، تیم شریف تیراسپول میهمان خود تیم شاختار دونتسک را با نتیجه 2 بر صفر شکست داد.
آداما ترائوره در دقیقه 16 و مومو یانسانه در دقیقه 62 گل‌های این بازی را به ثمر رساندند.
شریف نه تنها برای اولین بار در لیگ قهرمانان اروپا حضور پیدا می‌کند بلکه اولین تیم مولداویایی است که به این رقابت‌ها رسیده است.
از ساعت 23:30 امشب، 6 بازی دیگر در گروه‌های A، B، C و D برگزار می‌شود که مهمترین آنها مصاف خانگی اینتر و رئال مادرید در گروه D است.
انتهای پیام/