خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برآورد تولید ۱۸۰۰۰ تن گردو در باغات کرمانشاه

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 21 شهریور 1400 - 11:18
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال بالغ بر ۱۸ هزار تن گردوی خشک در استان تولید شود.
استان،گردوي،باغات،كرمانشاه،احمدي،گردو،هكتار

ایسنا/کرمانشاه مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال بالغ بر ۱۸ هزار تن گردوی خشک در استان تولید شود.
منصور احمدی در گفت و گو با ایسنا، سطح باغات گردوی استان را بیش از ۹۱۹۲ هکتار اعلام کرد و افزود: استان کرمانشاه ۸۳۹۳ هکتار باغ گردوی بارور دارد و مابقی باغات گردوی استان هنوز به مرحله باروری نرسیده‌اند.
احمدی متوسط عملکرد باغات گردوی استان را ۲.۲ تن گردوی خشک در هکتار اعلام کرد و افزود: امسال پیش بینی می‌شود ۱۸ هزار و ۴۶۵ تن گردو در این استان تولید شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ارقام گردوی باغات استان را عمدتا شامل چندلر، فرانکت و فرنور عنوان کرد.
احمدی با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان کرمانشاه کم و بیش باغ گردو داریم، اضافه کرد: بیشترین باغات گردوی استان در شهرستان پاوه قرار دارد و تولیدات باغات گردوی این شهرستان به دلیل استفاده کم باغداران از سم و کود جزو محصولات سالم است.
وی با اشاره به کیفیت بالای گردوی تولیدی در استان، گفت: گردوی تولیدی در باغات استان کرمانشاه به دلیل کوهستانی بودن منطقه و استقرار باغات در ارتفاعات و نیز دمای مناسب، میزان روغن بالا و عطر و طعم خاص خود را دارد.
احمدی تصریح کرد: بخشی از گردوی تولیدی در استان مصرف داخلی دارد و مابقی روانه عراق و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس می‌شود.
احمدی با بیان اینکه برداشت گردو در شهرستانهای گرمسیر استان شروع شده، گفت: برداشت محصول در باغات گردوی این استان تا اواخر مهر ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام