خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"چاه کشاورزی" جانِ 3 برادر را در کرمانشاه گرفت

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 09 شهریور 1400 - 09:31
رییس سازمان آتشنشانی کرمانشاه از جان باختن سه برادر بر اثر گاز گرفتگی در چاه آب کشاورزی خبر داد.
چاه،برادر،گاز،فرهودي،گرفتگي

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان آتشنشانی کرمانشاه از جان باختن سه برادر بر اثر گاز گرفتگی در چاه آب کشاورزی خبر داد.
فرهاد فرهودی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اعلام یک مورد گاز گرفتگی در چاه کشاورزی در روستای "ده گُل" میان دربند گفت: در پی اعلام این حادثه، نیروها بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: متاسفانه دراین حادثه مرد جوانی بدون رعایت اصول ایمنی وارد چاه کشاورزی به عمق 12 متر شده و دچار گاز گرفتگی شده بود.
فرهودی گفت: دو برادر دیگر این مرد که نسبت به وضعیت برادر خود نگران شده بودند برای نجات وی بدون توجه به اصول ایمنی وارد چاه شده و متاسفانه این دو نفر هم جان خود را از دست دادند.
رییس سازمان آتشنشانی کرمانشاه خاطرنشان کرد: عملیات بیرون آوردن جسد هر سه برادر تا ساعت 21 شب گذشته(هشتم شهریور) ادامه داشت.
فرهودی با بیان اینکه برخی چاه ها دارای گاز هستند، گفت: خطر گازگرفتگی برای افراد ناآگاه نسبت به این مسئله وجود دارد و افراد نباید بدون رعایت اصول ایمنی وارد چاه شوند.
انتهای پیام