خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر امنیتی برای کاربران پایگاه داده کلود مایکروسافت

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 07 شهریور 1400 - 15:41
محققانی که در مورد یک حفره امنیتی خطرناک در پایگاه‌های داده پلتفرم کلود آزور مایکروسافت تحقیق کرده‌اند از تمامی کاربران خواسته‌اند تا کلیدهای دسترسی دیجیتال خود را تغییر دهند.
كاربران،مشكل،ويز،كليدهاي،ديجيتال،مايكروسافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مایکروسافت به ۳۳۰۰ نفر از این کاربران هشدار داده که به علت مشکلات امنیتی باید برای تغییر کلیدهای دیجیتال خود اقدام کنند، اما محققان امنیتی می‌گویند همه کاربران پایگاه‌های داده مذکور باید برای جلوگیری از وقوع مشکل این کار را انجام دهند.
محققان شرکت امنیت کلود ویز این ماه از شناسایی حفره امنیتی خبر داده‌اند که کلیدهای دیجیتال اصلی اکثر کاربران سیستم پایگاه داده Cosmos DB را افشا کرده است.
در نتیجه سرقت، تغییر یا پاک کردن میلیون‌ها سابقه و داده ممکن شده است.
ویز در مورد این مشکل به مایکروسافت هشدار داد و این شرکت به سرعت برای حل مشکل پیکربندی پایگاه داده مذکور اقدام کرد و مدعی شد مشکل یادشده محدود به ۳۳۰۰ نفر بوده و شواهدی از سو استفاده از آن وجود ندارد.
اما ویز و اداره امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا از تمامی کاربران Cosmos DB که زیرمجموعه پلتفرم آزور است خواستند کلیدهای دیجیتال دسترسی خود را تغییر دهند.
مایکروسافت به پرسش‌های طرح شده از سوی ژوپیتر نتورک در مورد امکان ارائه لاگ فایل‌های جامع دو سال گذشته این پلتفرم نیز پاسخ نداده و همین مساله نگرانی در مورد دسترسی غیرمجاز به آنها را افزایش داده است.