سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«شیرزاد»: خواسته مردم «ارزگان» عدم درگیری با طالبان است

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 22 مرداد 1400 - 12:12
والی ارزگان در جنوب افغانستان اعلام کرد: مردم خواسته‌اند که به دلیل جلوگیری از تخریب شهرها با طالبان جنگی صورت نگیرد.
طالبان،ولايت،افغانستان،اسلامي،امارت،اظهارداشت،يوسف

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد عمر شیزاد» والی ارزگان در جوب افغانستان اظهارداشت که پس از روزها جنگ در اطراف شهر «ترینکوت» مرکز این ولایت، بزرگان اقوام از وی خواسته‌اند تا به دلیل جلوگیری از ویرانی بیشتر در این شهر با طالبان جنگ نکنند.
این در حالی است که طی مدت کمتر از 10 روز دستکم 14 ولایت در نقاط مختلف افغانستان به کنترل طالبان درآمده است.
«قاری یوسف احمدی» سخنگوی طالبان نیز در بیانیه‌ای گفته است که طی عملیات گسترده و همکاری مردم در سراسر افغانستان ولایت‌های مهم قندهار، هلمند، هرات و بادغیس و 10 ولایت دیگر از 15 تا 22 مردادماه به تصرف طالبان درآمده است.
سخنگوی طالبان تاکید کرده است که «امارت اسلامی به نیروهای دشمن اعلام می‌کند که از مقاومت بی حاصل دست بردارند.
آغوش امارت اسلامی برای آنها باز است».
یوسف احمدی همچنین اظهارداشت که «نیروهای دولتی جان خود را به خاطر نیندازند و زمینه را برای ایجاد یک نظام خالص اسلامی، مستحکم و افغان شمول فراهم کنند».
انتهای پیام/.