خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیست وزرای پیشنهادی تا پایان هفته جاری تقدیم مجلس می‌شود

ایسنا | برگزیده، سیاسی | چهارشنبه، 20 مرداد 1400 - 10:58
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که لیست وزرای پیشنهادی تا پایان هفته جاری تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.
مجلس،شوراي،اسلامي،وزراي

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که لیست وزرای پیشنهادی تا پایان هفته جاری تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.
به گزارش ایسنا، سید نظام‌الدین موسوی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنا بر آنچه اعلام شده لیست وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم تا آخر هفته جاری تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود، البته ممکن است این لیست قبل از پایان جلسه علنی امروز به مجلس ارائه شوده که در این صورت اعلام وصول خواهد شد.
وی ادامه داد: ما از روز شنبه جلسه علنی خواهیم داشت تا لیست وزرای پیشنهادی دولت را اعلام وصول کنیم سپس از ظهر یا عصر شنبه آینده بررسی صلاحیت وزرا در کمیسیون‌های تخصصی آغاز می‌شود.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: پس از ایام تعطیلات تاسوعا و عاشورا نیز بررسی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی در صحن علنی آغاز می‌شود.
ادامه دارد...