خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ببینید| قالیباف: اگر مذاکره نبود، به هدفمان نمی‌رسیدیم

اعتماد | همه | چهارشنبه، 27 خرداد 1405 - 23:33
رئیس مجلس در گفت و گوی تلویزیونی با مردم گفت: هر آنچه را که می‌خواستیم با اقدام نظامی به دست بیاوریم، چندین برابر آن را که اصلا قابل قیاس نیست از طریق مذاکره به دست آوردیم. شما دیدید که ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تا ساعت ۲ بامداد برای برقراری آتش‌بس نه در ضاحیه بلکه در سراسر لبنان وارد عمل شد و با آن ادبیات با نتانیاهو صحبت کرد. این نشان می‌دهد که مذاکره نیز یک روش مبارزه است؛ مهم این است که ما به هدف برسیم. شغل من دیپلماسی نیست؛ من یک رزمنده‌ام. اما با روحیه و فرهنگ رزمندگی، کار دیپلماسی را دنبال می‌کنم. نیروی مسلح ما نسبت به دشمن تا بن‌دندان مسلح، می‌تواند پوزه او را به خاک بمالد؛ اما بعد از خداوند تبارک و تعالی، جز با حمایت مردم این امر امکان‌پذیر بود؟ هرگز.
ديپلماسي،مسلح،مذاكره

رئیس مجلس در گفت و گوی تلویزیونی با مردم گفت: هر آنچه را که می‌خواستیم با اقدام نظامی به دست بیاوریم، چندین برابر آن را که اصلا قابل قیاس نیست از طریق مذاکره به دست آوردیم.
شما دیدید که ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تا ساعت ۲ بامداد برای برقراری آتش‌بس نه در ضاحیه بلکه در سراسر لبنان وارد عمل شد و با آن ادبیات با نتانیاهو صحبت کرد.
این نشان می‌دهد که مذاکره نیز یک روش مبارزه است؛ مهم این است که ما به هدف برسیم.
شغل من دیپلماسی نیست؛ من یک رزمنده‌ام.
اما با روحیه و فرهنگ رزمندگی، کار دیپلماسی را دنبال می‌کنم.
نیروی مسلح ما نسبت به دشمن تا بن‌دندان مسلح، می‌تواند پوزه او را به خاک بمالد؛ اما بعد از خداوند تبارک و تعالی، جز با حمایت مردم این امر امکان‌پذیر بود؟
هرگز.