خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باشگاهی از کشورهای تحریم شده تشکیل شود

مهر | سیاسی | جمعه، 15 مرداد 1400 - 16:24
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باشگاهی از کشورهای تحریم شده متشکل از پانزده کشوری که مورد تحریم قرار گرفتند، ایجاد و برای همکاری های بیشتر تصمیم گیری کنند.
ونزوئلا،ملت،ايران،همكاري،تحريم،جمهور،رئيس،رضايي،مقاومت،معاون ...

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ریکادو مندز، معاون رئیس جمهور ونزوئلا دیدار و بر تعمیق دوستی و همکاری‌های ملت های ایران و ونزوئلا و کشورهای آمریکای جنوبی تاکید کرد.
رضایی تصریح کرد: ملت ونزوئلا به ملتی انقلابی و الگویی برای مردم آمریکای جنوبی تبدیل شده است.
قلب های دو ملت و افکارمان به یکدیگر نزدیک است.
وی ادامه داد:دستاوردهای شما در سختی های اخیر بزرگ بوده است.
ما دخالت در امور داخلی ونزوئلا و تحریم های ظالمانه را هیچگاه قبول نکردیم.
ما صد سال است که با استعمار می جنگیم.
ما توانستیم انگلیسی ها و آمریکایی ها را بیرون کنیم و تبدیل به قدرتی بزرگ در منطقه شده‌ایم.
شما هم موفق خواهید شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما با همکاری هم می‌توانیم باشگاهی از کشورهای تحریم شده متشکل از پانزده کشوری که مورد تحریم قرار گرفته اند، ایجاد کنیم و برای همکاری های بیشتر تصمیم گیری کنیم.
وی افزود: استقلال، مقاومت و پیشرفت کشور دوست ونزوئلا برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد و همواره از عزت شما در برابر بدخواهان حمایت خواهیم کرد و امیدواریم که همکاری های اقتصادی ما گسترش پیدا کند.
ما برای این همکاری ها آمادگی کامل داریم.
روابط ما نوپا است اما به سرعت می تواند رشد پیداکند.
رضایی گفت: انتخابات مجلس شما نشان داد که ملت ونزوئلا پای آرمان های خود ایستاده است.
نیروهای انقلابی در ایران تحولات و مقاومت ملت ونزوئلا را دنبال می کنند و سلام ما را به جناب آقای مادرو برسانید و به ایشان بگویید که این مقاومت و تلاش منجر به موفقیت خواهد شد.
همچنین در این دیدار ریکادو مندز معاون رئیس جمهور ونزوئلا گفت: برای ما مایه مباهات است که با جنابعالی دیدار می کنیم.
برای ما روابط با ایران و ارتقا آن به بالاترین سطوح اهمیت فراوانی دارد.
فاز اول روابط ما از دوران رئیس جمهور فقیدمان هوگوچاوز شروع شد و اکنون ادامه دارد.
وی افزود: ما از فرمانده چاوز آموخته ایم که به ملت ایران بزرگ احترام بگذاریم.
مردمان ما برای حفظ استقلال و مفاهیم ضد امپریالیستی ایستادگی کرده اند و در این راه از ناحیه تحریم های آمریکا، آسیب هایی را متحمل شده ایم.
معاون رئیس جمهور ونزوئلا افزود: امیدواریم دو ملت ایران و ونزوئلا به هم نزدیک تر شوند.
ما همواره از همکاری با ایران استقبال می کنیم و قدردان همراهی صمیمانه و برادرانه ملت ایران هستیم.
روحیه ما برای مقابله با مشکلات بیشتر شده و در کنار شما بر همه سختی ها غلبه خواهیم کرد.