خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمهیدات مراسم تشییع رهبرشهید باحضور معاون وزیر کشور در قم بررسی می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 خرداد 1405 - 11:22
قم- معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با هدف بررسی موضوعات مرتبط با حوزه‌های امنیتی و انتظامی استان و پیگیری هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید، وارد قم شد.
قم،امنيتي،سفر،قرار،مقدس

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پورجمشیدیان صبح پنجشنبه با سفر به شهر مقدس قم، مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در بدو ورود به قم از سوی مرتضی حیدری معاون سیاسی امنیتی استاندار قم مورد استقبال قرار گرفت.
سفر معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور به قم در چارچوب پیگیری مسائل مربوط به حوزه‌های امنیتی و انتظامی استان صورت گرفته است.
همچنین در جریان این سفر، موضوعات مرتبط با برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید که مقرر است ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ در شهر مقدس قم برگزار شود، مورد توجه و بررسی قرار خواهد گرفت.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بخشی از این سفر به ارزیابی روند اجرای تمهیدات پیش‌بینی شده برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع رهبر شهید اختصاص دارد.
در این راستا، هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های مسئول و نهادهای ذی‌ربط در حوزه‌های مختلف مورد پیگیری قرار خواهد گرفت تا زمینه برگزاری مناسب این مراسم در شهر مقدس قم فراهم شود.