سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

المپیاد ورزشی زندانیان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج برگزار می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 مرداد 1400 - 08:59
یاسوج- سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری پنجمین دوره المپیاد ورزشی زندانیان مرد کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج خبر داد.
المپياد،ورزشي،كهگيلويه،برگزاري

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز جهانبخش افزود: گفت: زمان برگزاری این المپیاد ورزشی یک روزه نیمه دوم مردادماه ۱۴۰۰ خواهد بود.
زندانیان کهگیلویه و بویراحمدی شرکت کننده در این المپیاد ورزشی در رشته‌های تنیس روی میز، والیبال، دارت، طناب کشی و فوتسال با یکدیگر رقابت می‌کنند.
وی ادامه داد: مهمترین اهداف برگزاری این المپیاد ورزشی شامل ایجاد فضای شور و نشاط بین زندانیان مرد استان و ارتقای هر چه بیشتر سلامت جسمی و روانی آنان است.
جهانبخش عنوان کرد: این المپیاد ورزشی با همکاری اداره کل زندان‌ها و اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.
وی خواستار حمایت همه جانبه از سوی هیأت‌های تنیس روی میز، والیبال، دارت، طناب کشی و فوتسال کهگیلویه و بویراحمد برای برگزاری این المپیاد ورزشی شد.