دام را از مراکز مجاز خریداری کنید/گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: روز عید قربان امسال، ۱۴ گروه سیار و ۱۳ گروه ثابت کار نظارت بهداشتی بر ذبح شرعی دامها را بر عهده دارند.
ایسنا/هرمزگان مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: روز عید قربان امسال، ۱۴ گروه سیار و ۱۳ گروه ثابت کار نظارت بهداشتی بر ذبح شرعی دامها را بر عهده دارند.
محمد جانباز صبح امروز (۲۹ تیرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: مردم برای قربانی کردن، دام را از مراکز مجاز خریداری کنند، دام تا جای ممکن در کشتارگاهها کشتار و در صورت ذبح در منزل از دستکش، کلاه، ماسک، عینک و چکمه برای جلوگیری از ابتلا به انگلهای خارجی استفاده شود.
وی با بیان اینکه برای از بین رفتن بیماری احتمالی، گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند، تصریح کرد: ۱۶ روحانی در کشتارگاهها و مکانهای ذبح دام، بر روند ذبح شرعی دامها نظارت میکنند.
جانباز با اشاره به اینکه ۴۰ نفر ذبح کننده آموزش دیده در کشتارگاههای استان مستقر میشوند، اظهار کرد: مردم حتماً دام را برای ذبح، به فرد آموزش دیده بسپارند.
وی در خصوص شرایط ذبح دامهااضافه کرد: شتر در زمان ذبح باید ۵ سال تمام، گاو و بز ۲ سال تمام و گوسفند باید یک سال تمام داشته باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان سالم بودن دام در زمان ذبح را از دیگر شروط قربانی کردن دانست و عنوان کرد: دام قربانی شده باید به سه قسمت تقسیم شده و میان فرد قربانی کننده، همسایه و نیازمند تقسیم شود.
انتهای پیام