خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو بنای تاریخی در انار و رفسنجان مرمت می‌شود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 12 تیر 1400 - 11:11
معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز عملیات مرمت عمارت قل‌هواللهی انار و خانه جمشیدی رفسنجان خبر داد.
جمشيدي،عمارت،خانه،رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز عملیات مرمت عمارت قل‌هواللهی انار و خانه جمشیدی رفسنجان خبر داد.
"مجتبی شفیعی" امروز 12 تیرماه اظهار کرد: عمارت قل‌هواللهی انار با اعتبار معادل ۵۰۰ میلیون ریال و خانه جمشیدی رفسنجان با اعتباری برابر با ۷۰۰میلیون ریال مرمت و بازسازی می‌شوند.
وی افزود: آجرفرش و اندودگچ خانه جمشیدی و اندودگچ، سینگل و آجرفرش عمارت قل‌هواللهی در این عملیات مرمتی انجام می‌شود.
شفیعی با اشاره به اینکه عمارت قل‌هواللهی که به دوره قاجاریه باز می‌گردد، در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده، خاطرنشان کرد: خانه جمشیدی رفسنجان نیز در دوره قاجار ساخته شده است و جزو آثار ثبت ملی کشور به شمار می‌رود.
انتهای پیام