خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امضاء تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی استان تهران با تعاونی تولیدکنندگان سازه های فولادی کشور

ایسنا | بازار | سه شنبه، 08 تیر 1400 - 12:11
تعاونی انجمن صنفی تولیدکنندگان سازه های فولادی کشور (کامسی) و سازمان نظام مهندسی استان تهران، در راستای همکاری در خصوص ارتقاء کیفیت ساخت و ساز در سطح استان تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
همكاري،فولادي،سازه،توليدكنندگان،استاندارد،سازمان،تفاهم،نامه، ...

تعاونی انجمن صنفی تولیدکنندگان سازه های فولادی کشور (کامسی) و سازمان نظام مهندسی استان تهران، در راستای همکاری در خصوص ارتقاء کیفیت ساخت و ساز در سطح استان تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
به گزارش ایسنا بنابر اعلام کامسی، ریاست سازمان نظام مهندسی استان تهران در مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری با تعاونی تولیدکنندگان سازه های فولادی کشور با اشاره به اینکه از وظایف ذاتی سازمان ارتقاء کیفیت ساخت و ساز می باشد، ضرورت توجه به این بخش که سازه ساختمان را تشکیل می‌دهد امری مهم دانسته و تشکیل کارگروه های مربوطه و ساماندهی به مصرف اسکلت های ساختمانی فولادی استاندارد را خواستار شد.
مهندس میر جعفری هدف از تفاهم نامه همکاری با تولیدکنندگان سازه های فولادی تسریع در روند اجرائی ساخت و ساز صنعتی و استاندارد عنوان کرد و از اینکه تولیدکنندگان در سال پشتیبانی و مانع زدائی در تولید، خود در این امر ورود نموده اند استقبال نمود.
رئیس هیأت مدیره تعاونی تولیدکنندگان کشور (کامسی) ضمن قدر دانی از هیات مدیره و هیات رئیسه سازمان و کمیته های آموزش و ایمنی و استاندارد که به موضوع اهتمام ورزیدند و موجبات همکاری دوجانبه را فراهم ساختن تشکر و آغاز همکاری بین دو مجموعه را مبارک و به نفع شهروندان و بالا بردن ایمنی مصرف کنندگان عنوان نمود.
سعید زارع حقیقی، این تفاهم نامه را در راستای تعهدات مجموعه کامسی به سازمان ملی استاندارد ایران دانست و هدف آن را ارتقاء کیفیت واحدهای تولیدی و ساخت و ساز شهری و تسریع روند اجرائی بکارگیری استاندارد اجباری 3834 در حوزه سازه های فولادی عنوان نمود.
وی افزود: از فعالیت افراد غیر متخصص در این بخش باید جلوگیری کرد و به ضرورت فرهنگ سازی و آموزش مهندسان در راستای ایجاد شهر ایمن پرداخت.
انتهای رپرتاژ آگهی