خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۷ میلیونی گلکسی زد فولد ۳ و زد فلیپ ۳ توسط سامسونگ

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 01 تیر 1400 - 03:06
شرکت سامسنوگ قصد دارد از ۲ سری گوشی موبایل جدید خود حدود ۷ میلیون دستگاه تولید کند.
گلكسي،زد،سامسونگ،فليپ،معرفي،توليد،شركت

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت GSM ARENA؛ طبق اعلام کارشناسان و گزارش‌های منتشر شده در روزهای گذشته، شرکت سامسونگ پس از رساندن گلکسی زد فولد ۳ به مرحله تولید انبوه، حالا به سراغ سری گلکسی زد فلیپ ۳ رفته و بر روی تولید این تلفن همراه هوشمند خود متمرکز شده است.
آخرین جزئیات از زمان معرفی گوشی‌های موبایل جدید سامسونگ
در حال حاضر اطلاعات و مشخصات متفاوتی درباره گوشی‌های هوشمند تاشو نسل بعدی شرکت سامسونگ در فضای مجازی در حال انتشار است و قرار است محصولات جدیدی با ویژگی‌های جدید جایگزین مدل‌های قبلی شوند و مورد استفاده کاربران قرار گیرند.
شرکت سامسونگ قرار است در هفته آینده گوشی‌های هوشمند گلکسی زد فولد ۳ و گلکسی زد فلیپ ۳ و دو مدل از سری گلکسی واچ ۴‌های خود را به بازار جهانی معرفی کند و احتمال دارد گلکسی S۲۱ FE نیز با این محصولات معرفی شود.
بیشتر بخوانید
طبق گفته کارشناسان، برخی از ویژگی‌های سری نوت سامسونگ به گلکسی S۲۱ FE اضافه خواهد شد و شرکت سامسونگ سفارش تولید ۵۰ تا ۷۰ هزار دستگاه گلکسی زد فولد ۳ و گلکسی زد فلیپ ۳ را به کارخانه‌های خود سپرده است و قصد دارد ۷ میلیون دستگاه از آن‌ها را تولید کند.
بر اساس اعلام کارشناسان، قرار است گوشی‌های موبایل گلکسی زد فولد ۳ و زد فلیپ ۳ در ۳ آگوست (۱۲ مرداد) معرفی و ۲۷ آگوست (۵ شهریور) به بازار عرضه شوند.
انتهای پیام/