خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

المالکی: آتش‌بس پایدار بین اسرائیل و فلسطین باید جامع باشد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 29 خرداد 1400 - 22:18
وزیر امور خارجه فلسطین تصریح کرد آتش‌بس پایدار بین اسرائیل و فلسطین بستگی به آتش‌بس جامع دارد.
پايدار،اسرائيل،خارجه،امور،وزير،فلسطين،المالكي

وزیر امور خارجه فلسطین تصریح کرد آتش‌بس پایدار بین اسرائیل و فلسطین بستگی به آتش‌بس جامع دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، ریاض المالکی، وزیر امور خارجه فلسطین طی سخنانی در نشست «خاورمیانه و آفریقای شمالی: به سوی یک دستور کار پایدار» که در حاشیه اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا برگزار شد، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم از آتش‌بس پایدار سخن بگوییم، این آتش‌بس باید جامع باشد.
وی با بیان اینکه صحبت در مورد توسعه پایدار در شرایط درگیری بسیار دشوار است، تصریح کرد: درحالی که درگیری‌ها و اشغال‌ رخ می‌دهد، صحبت از توسعه پایدار احتمالی بسیار سخت است.
این بسیار روشن است.
المالکی در پاسخ به سوالی درباره آتش‌بس میان حماس و اسرائیل گفت: آتش‌بس را چطور می‌توان پایدار ساخت؟
این فقط با ممانعت از پرتاب موشک‌ها از دو طرف ممکن نیست.
اگر می‌خواهیم از آتش‌بس پایدار سخن بگوییم، این آتش‌بس باید جامع باشد.
زیرا برای اینکه میان اسرائیل و غزه آتش‌بسی برقرار شود، باید همزمان بین اسرائیل و کرانه باختری، اسرائیل و قدس شرقی نیز آتش‌بس قرار شود.
در این نشست، ریاض المالکی وزیر امور خارجه فلسطین، فواد حسین وزیر امور خارجه عراق، صبری بوقادم وزیر امور خارجه الجزایر و پروفسور برهان‌الدین دوران، دبیر هماهنگ‌کننده بنیاد تحقیقاتی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی (SETA) حضور یافتند.
انتهای پیام