خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عوارض ناشی از کرونا سپند امیرسلیمانی را به جراحی کشاند

ایسنا | فرهنگی و هنری، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 17:30
کمند امیرسلیمانی می‌گوید، حال برادرش که پس از تزریق داروهای کرونا، به دلدرد شدیدی دچار و دوباره راهی بیمارستان شده بود، خوب است.
اميرسليماني،كرونا،كمند،برادرش،سپند

کمند امیرسلیمانی می‌گوید، حال برادرش که پس از تزریق داروهای کرونا، به دلدرد شدیدی دچار و دوباره راهی بیمارستان شده بود، خوب است.
کمند امر سلیمانی ـ بازیگر ـ درباره وضعیت سلامتی برادرش ـ سپند امیرسلیمانی ـ که یک عمل جراحی را پشت سر گذاشته است، به ایسنا گفت: برادرم عمل کرد و پس از چند ساعت، عملش موفقیت آمیز بوده و به بخش منتقل شده است.
من خودم به دیدنش رفتم.
امیرسلیمانی درباره علت جراحی شدن برادرش توضیح داد: برادرم به کرونا مبتلا شده بود، وقتی ریه‌اش درگیر بیماری شد شروع به تزریق داروهای کرونا کردند.
شامگاه گذشته دل درد خیلی عجیبی گرفت به نحوی که دوباره او را به بیمارستان بردیم.
سیتی اسکن کردند و گفتند یک تکه از روده‌اش پاره شده است.
البته من هنوز دکترش را ندیده‌ام که ببینم همین بوده است یا نه.
گفته‌اند احتمال دارد عوارض ناشی از آمپول‌ها و یا مسکن‌های زیاد باشد.
عکسی که کمند امیرسلیمانی از سپند امیرسلیمانی در فضای مجازی منتشر کرده و در توضیح آن نوشته است، «خدا رو شکر به بخش منتقل شد.»
انتهای پیام