خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مورینیو: شکستن رکورد دایی یکی از اهداف رونالدو است

تسنیم | ورزشی | شنبه، 22 خرداد 1400 - 17:12
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال رم می‌گوید که شکستن رکورد علی دایی یکی از اهداف برنده پنج توپ طلاست.
ملي،دايي،ركورد،بازي،شكستن،علي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ژوزه مورینیو که چندی پیش به عنوان جانشین پائولو فونسکا در تیم فوتبال رم معرفی شد، معتقد است فوق‌ستاره پرتغالی یوونتوس یکی از اهدافی که در سر دارد، شکستن رکورد گل‌های زده ملی است، رکوردی که در حال حاضر در اختیار علی دایی است.
رونالدو برای رسیدن به رکورد دایی به پنج گل‌زده دیگر نیاز دارد که به نظر دور از دسترس نیست.
مورینیو در گفت‌وگو با شبکه رادیویی «talksport» انگلیس درباره انگیزه‌های کاپیتان تیم ملی پرتغال در ادامه دوران حرفه‌ای پرفروغش گفت: رونالدو می‌خواهد ششمین کفش طلا و ششمین توپ طلا را به دست بیاورد.
او به دنبال شکستن رکورد علی دایی در گل‌های ملی است، کریس ‌نه‌تنها می‌خواهد در این یورو بازی کند، بلکه به فکر بازی در جام جهانی بعدی هم هست.
علی دایی با 109 گل‌زده در 149 بازی ملی با پیراهن ایران، رکورددار گل‌زده در رده ملی است.
رونالدوی 36 ساله با 104 گل‌زده در 175 بازی ملی در تلاش برای شکستن این رکورد است.
انتهای پیام/