خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه ۲۷۹ میلیون دلار در سامانه نیما

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 02 خرداد 1400 - 23:41
بانک مرکزی اعلام کرد: سامانه نیما امروز شنبه دوم خرداد ۱۴۰۰ شاهد عرضه حدود ۲۷۹ میلیون دلار به صورت حواله ارزی به منظور تامین ارز واردات کشور بوده است.
ارز،نرخ،معاملات،ارزي،نيما،سامانه،واردكنندگان

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، از عرضه‌های مذکور حدود ۹۹ میلیون دلار معامله شده است.
بر اساس معاملات انجام شده، میانگین موزون نرخ دلاری معاملات ۲۰۴,۲۱۱ ریال بوده است.
این امر حاکی از این است که نرخ ارز مؤثر در واردات کشور نرخ مذکور بوده است.
با توجه به تحولات سیاست خارجی و افزایش امیدواری به موفقیت مذاکرات وین، آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در سایر کشورها و کاهش سفته‌بازی در بازار ارز، قیمت انواع ارز در هفته‌های اخیر روند کاهشی داشته است.
سامانه نیما از نیمه نخست سال ۹۷ پس از تعدیل سیاست‌های ارزی دولت به عنوان مرجع تعیین نرخ خرید و فروش حواله‌های ارزی تعیین شد.
نظام یکپارچه معاملات ارزی (سامانه نیما) با هدف تسهیل تأمین ارز راه‌اندازی شده و با استفاده از آن، خریداران (واردکنندگان) و فروشندگان (صادرکنندگان) ارز متناسب با نیازهای خود نسبت به انجام عملیات ارزی در محیط الکترونیک اقدام می‌کنند.
سامانه نیما محل تأمین ارز کالاهای وارداتی و محل تبادل میان صادرکنندگان و واردکنندگان است و حجم و قیمت معاملات انجام شده در آن در فرایند تعیین نرخ ارز، نقشی تعیین‌کننده دارد.