خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

٢٠٠ میلیارد ریال برای حادثه‌دیدگان بازار ساحلی دیلم اختصاص یافت

مهر | استان‌ها | جمعه، 31 اردیبهشت 1400 - 14:30
بوشهر - مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: ٢٠٠ میلیارد ریال برای حادثه‌دیدگان بازار ساحلی دیلم اختصاص یافت.
ديلم،تسهيلات،اشتغال،ريال،سوختگان

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی پیش از ظهر جمعه در نشست بررسی وضعیت بازارچه ساحلی دیلم اظهار داشت: ز روز اول این حادثه در مهر ماه سال گذشته تاکنون به هر طریقی در کنار این عزیزان بودیم تا کمکی به آنها کنیم.
وی اضافه کرد: با رایزنی‌های فراوان توانستیم ابتدا به تعداد ۳۱ نفر از این مال سوختگان که از کمیته امداد تسهیلات اشتغال دریافت کرده بودند مبلغ ٢٠٠ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض و ٣١ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال مجدد از محل تبصره ١۶ پرداخت کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر ادامه داد: همچنین به تعداد ١۵ نفر از این عزیزان که بیمه محصولات داشتند نیز جبران خسارت از طرف بیمه پرداخت شد.
وی افزود: به دنبال پیگیری‌های رئیس و همکاران حوزه اشتغال و خودکفایی شهرستان و رایزنی و پیگیری‌های امام جمعه دیلم و پیگیری‌های حوزه‌های ستادی در استان و نگاه خوب مرکز توانستیم بیش از ٢٠٠ میلیارد ریال اعتبار برای دیگر مال سوختگان بازار ساحلی دیلم اختصاص دهیم.