خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امپراطوری مالی «شَک»

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 14:52
قهرمان پیشین NBA با سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلفی از رستوران و فست فود گرفته تا گجت‌های متنوع برای خود امپراطوری مالی قابل توجه به راه انداخته است.
شكيل،شك،شعبه،دوران،خريد،مالي،دلار،سرمايه،فود،فست،NBA،پيتزا

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بسیاری از ورزشکاران حرفه‌ای با آغاز دوران بازنشستگی دچار مشکلات عدیده مالی می‌شوند ولی یکی از موارد استثنا در این مورد، شکیل اونیل، ستاره پیشین تیم ملی آمریکاست.
بر کسی پوشیده نیست که ورزشکاران پس از پایان دوران حرفه‌ای،‌ درگیر مشکلات مالی می‌شوند.
برای مثال در لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا، 60 درصد بازیکنان در 5 سال نخست بازنشستگی، ورشکسته می‌شوند و تمام پولی را که به دست آورده‌اند را به باد می‌دهند اما پس از اینکه «شک» در سال 2011 بازنشسته شد، کار و کاسبی نسبتاً بزرگی برای خودش در همه زمینه‌ها راه انداخت.
او در طول 19 سال بازی در NBA حدود 300 میلیون دلار درآمد داشت و حالا خیلی بیش از 30 میلیون دلاری که هر سال در دوران بازی کسب می‌کرد به دست می‌آورد.
قهرمان پیشین NBA با سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلفی از رستوران و فست فود گرفته تا گجت‌های متنوع، برای خود امپراطوری مالی قابل توجه به راه انداخته است.
اونیل مالک 155 شعبه یعنی 10 درصد رستوران‌های زنجیره‌ای «فایو گایز» و همچنین 17 شعبه از یک تولیدی نان فانتزی است.
او همچنین یک سالن سینما در نیوجرسی، یک رستوران در وگاس و یک فست فود به نام خودش در لس آنجلس دارد.
شکیل اخیراً به عضویت هیئت مدیره یک پیتزا فروشی معتبر در آمریکا هم درآمده و برای تاسیس 9 شعبه در آتلانتا سرمایه‌گذاری کرده است.
او برای تبلیغ این برند پیتزا، 8.28 میلیون دلار در طول 3 سال دریافت خواهد کرد.
شکیل، سرمایه خود را تنها روی صنایع غذایی متمرکز نکرده و صاحب 40 باشگاه ورزشی 24 ساعته و 150 کارواش هم هست.
او زمانی قسمتی از سهام گوگل را هم خرید ولی تمایلی به اعلام میزان آن ندارد.
شک بزرگ، آنالیروز لیگ و سهامدار تیم ساکرامنتو کینگس هم هست.
نام او روی برخی لباس‌ها،‌ کفش‌ها و جواهرات و حتی کتاب‌های کودکان با عنوان «شک کوچولو» هم دیده می‌شود.
به طور کلی مهمترین ملاک او برای سرمایه گذاری، علاقه شخصی‌اش است.
برای مثال او در سال 2016 به برند خاصی از دوربین مدار بسته امنیتی خانگی علاقه‌مند شد و سهام آن را خرید و شروع به تبلیغ برای آن کرد تا اینکه شرکت آمازون به تازگی این شرکت را به رقم یک میلیارد دلار خرید.
انتهای پیام/