خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: هر زمان روند گفت‌وگوها به سمت زیاده خواهی برود آن را متوقف می‌کنیم

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 31 فروردین 1400 - 17:52
معاون وزیر امور خارجه در نشست امروز کمیسیون مشترک برجام تصریح کرد: هیأت ایرانی هر زمان که روند گفت‌و‌گوها به سمت زیاده خواهی، وقت کشی و چانه زنی‌های غیرمنطقی برود، گفت‌و‌گوها را متوقف خواهد کرد.
مشترك،كميسيون،كارشناسي،هيات،ايراني،هفته،آينده،گروه

معاون وزیر امور خارجه در نشست امروز کمیسیون مشترک برجام تصریح کرد: هیأت ایرانی هر زمان که روند گفت‌و‌گوها به سمت زیاده خواهی، وقت کشی و چانه زنی‌های غیرمنطقی برود، گفت‌و‌گوها را متوقف خواهد کرد.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، نشست کمیسیون مشترک برجام که بعدازظهر امروز در گرندهتل وین برگزار شده بود، دقایقی پیش پایان یافت و قرار شد گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد.
در این نشست، روسای هیات های مذاکره کننده کشورهای طرف‌برجام به بحث و بررسی در خصوص آخرین وضعیت گفت‌ئگوهای فنی و پیش‌نویس های اولیه متون و نحوه تداوم گفتگوها پرداختند.
در نشست امروز کمیسیون مشترک، عراقچی رئیس هیأت ایرانی ضمن تأکید مجدد اصول و مواضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با برجام و مسیری که باید طی شود، روند کنونی گفتگوها را به رغم دشواری ها و چالش های موجود، رو به جلو ارزیابی کرد.‌
عراقچی در عین حال تأکید کرد که هیات ایرانی هر زمان که روند گفت‌و‌گوها به سمت زیاده خواهی، وقت کشی و چانه زنی‌های غیرمنطقی برود، گفت‌و‌گوها را متوقف خواهد کرد.
در این نشست، کشورهای مشارکت کننده در برجام توافق کردند علاوه بر دو گروه کارشناسی فعلی (در حوزه لغو تحریم ها و هسته ای) هفته آینده یک گروه کارشناسی سوم نیز برای گفتگو در خصوص ترتیبات عملی مورد نیاز برای اجرایی شدن لغو تحریم ها و سپس بازگشت آمریکا به برجام ایجاد شود.
هیات ها پس از مشورت در پایتخت های متبوع خود، هفته آینده ضمن از سر گیری نشست کمیسیون مشترک برجام، گفت و گوهای فنی و کارشناسی را دنبال خواهند کرد.
در حال تکمیل...