خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهیدی که سروکله زدن‌ با بچه‌های نوجوان، محبوبش کرد

فارس | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 18 فروردین 1400 - 12:41
کتاب «همیشه مربی» مجموعه گفتارهای مرتبط و به هم پیوسته‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و سیره‌ تربیتی شهید محمد عبدی، توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.
شهيد،كتاب،عبدي،محمد،تربيتي،مربي،كاظمي،انتشارات،معلم،نوجوانان ...

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، «کتاب همیشه مربی» مجموعه گفتارهای مرتبط و به هم پیوسته‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و سیره‌ تربیتی شهید محمد عبدی، توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.
این کتاب که حاصل گفت‌وگو با خانواده، دوستان و شاگردان شهید است در سه فصل با عناوین «خدا کند همیشه جا برای دویدن باشد»، «خداوند مرا آفریده است برای معلمی و مربی‌گری» و «من مثل حضرت زهرا(س) شهید می‌شوم» تدوین شده است.
شهید محمد عبدی در دهه ۷۰ در شرق تهران و منطقه‌ تهرانپارس از جمله بسیجیان فعال و مربیان با همتی بود که در سنگر مسجد و مدرسه در ارتباط فعال و سازنده با جوانان و نوجوانان، نقشی ویژه و ماندگار داشت.
«شهید محمد عبدی» را آنها که دغدغه‌ «بچه‌های مردم» را دارند، خوب می‌شناسند.
محمد عبدی، مربی و معلم و دلسوز نوجوان و جوان بود.
عمر کوتاه و پرمخاطره‌ او بر سر تربیت نسلی گذشت که قرار است در آینده‌ بسیار نزدیک، علمدار عرصه فرهنگ و تربیت این انقلاب باشند.
او و هم‌نسلان و هم‌قطارانش بعد از رحلت امام راحل (ره) و با آغاز دهه ‌۷۰ و خوابیدن شور و حال جنگ، به اقتضای ضرورت آن دهه و آن سال‌ها در سنگر فرهنگ مشغول مجاهدت و فعالیت شدند.
شب و روزشان و جوانی و سرمایه و استعداد و آینده‌شان را به این مسیر آوردند و کار کردند.
در این میان محمد عبدی، اما چیز دیگری بود!
او با آتش درون، پیوسته در مخاطره‌ سوختن و در سودای رفتن بود.
و عاقبت سوخت و رفت...
جاذبه‌های رفتاری و اخلاقی و روحی محمد عبدی، نزد نوجوانان از او یک معلم آگاه و توانمند و قابل اعتماد ساخته بود.
او نه فقط یک معلم دلسوز که الحق یک بسیجی فهیم و تکلیف‌گرا و یک مشاور و همدل قابل اتکاء برای نوجوانان بود.
در تمام این سال‌ها ضرورت پرداختن به زندگی او و جمع آوری خاطراتش دغدغه‌ شاگردان او بوده.
این مهم به لطف الهی در یکی دو سال گذشته منجر به تولید کتاب «همیشه مربی» شد.
از آنجا که هنوز یاد و نام او و روش‌ها و توصیه‌های او در فضای تربیتی در بین دوستان و شاگران او زنده است، بخش اعظم کتاب را خاطرات تربیتی و سر و کله زدن‌های او با بچه‌های نوجوان تشکیل می‌دهد.
در این کتاب، همچنین به فعالیت‌ها و دوندگی‌های او در مسجد و پایگاه بسیج و مدرسه و حال و هوای این شهید عزیز در ماه‌ها و روزهای پایانی زندگی او و حضور و ماموریتش در استان سیستان و بلوچستان پرداخته شده است.
«کتاب همیشه مربی» مجموعه‌ گفتارهای مرتبط و به هم پیوسته‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و سیره‌ تربیتی شهید محمد عبدی در قطع رقعی و ۲۲۰ صفحه، به قلم حسن مجیدیان به رشته تحریر در آمده و توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
علاقه‌مندان برای تهیه کتاب می‌توانند از طریق سایت رسمی انتشارات شهید کاظمی و یا ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه کنند.
انتهای پیام/