خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استرالیا درباره واکسن آسترازنکا تحقیق می‌کند

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | شنبه، 14 فروردین 1400 - 17:53
سازمان بهداشت استرالیا در پی ادامه‌دار شدن موارد لخته خون پس از تزریق واکسن آسترازنکا، ارتباط بین این دو را بررسی می‌کند.
واكسن،لخته،استراليا،خون،بهداشتي،بهداشت،دريافت

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، یک مقام بهداشت استرالیا گفت: استرالیا در حال بررسی این است که آیا مورد لخته شدن خون در روز جمعه مربوط به واکسن آسترازنکا است یا خیر.
یک مرد ۴۴ ساله پس از دریافت واکسن آسترازنکا، مبتلا به ترومبوز جدی و تعداد کم پلاکت یا سلول‌های خونی که خونریزی را متوقف می‌کنند، با لخته شدن در بیمارستان ملبورن بستری شد.
مایکل کید، از مقامات بهداشتی استرالیا در یک جلسه توجیهی تلویزیونی گفت: «در حال حاضر محققان ارتباط علتی لخته شدن خون با واکسن کووید ۱۹ آسترازنکا را تأیید نکرده‌اند، اما تحقیقات در حال انجام است.
آژانس نظارت بر دارو و تولیدات بهداشتی در انگلیس نیز می‌گوید که ۳۰ مورد نادر لخته شدن خون در افراد پس از دریافت واکسن کرونای آسترازنکا شناسایی شده است؛ چندین کشور از جمله کانادا، فرانسه، آلمان و اسپانیا نیز موارد مشابه را تجربه کرده و پس از ان تزریق این واکسن را محدود کرده‌اند.
اداره تنظیم مقررات دارویی وزارت بهداشت استرالیا (TGA) گفته است، قبلاً واکسن آسترازنکا با افزایش خطر کلی لخته شدن خون ارتباطی نداشته است.
انتهای پیام/